Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 13:21

Довгий піде від Черновецького

Довгий піде від Черновецького

Секретар Київської міської ради Олесь Довгий має намір балотуватися в депутати Київради на наступних виборах у мажоритарному окрузі.

"Мій досвід у Київській міській раді показує, що кращий спосіб бути справжнім представником громади міста - це довести свою ефективність на мажоритарному окрузі, заручившись підтримкою конкретних людей, що за тебе проголосують", - зазначив чиновник.

"Мені цікава та робота, якою я займаюся. Я розбираюся в тих питаннях, що стосуються міста Києва, і щиро хочу довести до логічного завершення ті проекти, які ми почали. Я бачу і розумію, які речі в Києві треба змінювати і що варто робити", - додав соратник столичного мера.

При цьому він зазначив, що не планує балотуватися на посаду мера Києва.

"Що стосується виборів мера, - я взагалі таке питання на сьогоднішній день не розглядав", - також повідомив Довгий.

Відповідаючи на питання, коли в Києві мають відбутися наступні вибори, Довгий заявив, що це може бути тільки після Євро-2012.

"На сьогоднішній день говорити про будь-які вибори ще рано. Країна і люди вже утомилися від виборів і перевиборів. Вибори - це завжди політика і багато популістських заяв. Сьогодні нам як ніколи необхідна єдність і спокій для вирішення низки господарських питань. Ми не маємо права втягуватися в будь-яку політичну баталію до проведення Євро-2012, що стане тестом для всієї країни, столичної влади в тому числі", - підкреслив він.

"Крім того, це прерогатива парламенту, і рішення буде прийматися Верховною Радою України, яка і встановить дату", - вважає секретар Київради.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Довгий стане в.о. мера Києва. Натомість столичний градоначальник Леонід Черновецький піде у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Довгий піде від Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути