Ексклюзиви
неділя, 24 листопада 2013 13:32

Донські козаки влаштували провокацію на євромітингу в Луганську - назвали Яценюка христопродавцем

Представники Донського козацтва виступали на євромітингу у Луганську, влаштувавши провокацію.  Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Дивлюся я, чиї прапори бачу: "Батьківщина", "Свобода" та УДАР. Христопродавець, фашист та спортсмен", - заявив отаман  козацтва Олександр Конкін.

Після цієї фрази до сцени стрімко потягнулися представники "Свободи", переважно люди пенсійного віку. Вони вигукували "Ганьба!". Сцену затулили з десяток донських козаків. Якби не втрутилася міліція, ситуація б могла закінчитися бійкою.

В підсумку, козаків попросили зійти зі сцени та покинути територію. Люди вигукують "Луганськ за ЄС!".

Мітинг у Луганську розпочався о 12 годині біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Серед організаторів - більше десятка політичних та громадських організацій, всі опозиційні партії, партія Ляшка. Підтримати європейський вибір прийшли більше сотні осіб.

Демальянс, як і обіцяв у п'ятницю, влаштував "фотосушку". Попросили студентів принести фотографії того із, чим у них асоціюються європейські цінності. Фотографії розвісили на мотузках. Також кожен може написати послання президенту на великому ватмані біля сцени.

 

Зараз ви читаєте новину «Донські козаки влаштували провокацію на євромітингу в Луганську - назвали Яценюка христопродавцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути