понеділок, 16 січня 2012 17:19

Доньку Тимошенко обговорюють, щоб приховати катастрофу - Карасьов

Доньку Тимошенко обговорюють, щоб приховати катастрофу - Карасьов

Донька екс-прем'єрки Юлії Тимошенко Євгенія не продавала свій ресторан "Сiro's pomodoro" в центрі Києва по вул. Шота Руставеллі. Про це розповіла  Єлизавета Чернякова, керівник прес-служби ресторану.

"Інформація про зміну власника ресторану неправдива. Євгенія не продавала ресторан, змінився лише шеф-кухар. Раніше в нас працював італієць Рафаель Дельре. Восени його контракт закінчився і він повернувся на батьківщину. Тепер замість нього працює не менш кваліфікований повар - Вінченцо Барба", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко розповість Європі про все, що коїться в Україні

"З його приходом меню змінилось. Він увів нове стейк-меню, нові страви італійської та неаполітанської кухні", - додала Єлизавета Чернякова.

Євгенія Карр відкрила ресторан у  квітні 2009 -го разом зі своїм чоловіком британським рок-музикантом 43-річним Шоном Карром. "Сiro's pomodoro"- це світова мережа ресторанів. Її власником є італієць Чіро Орсіні. На відкриття ресторану Євгенія Тимошенко витратила $500 тис. Минулого тижня з'явилась інформація про те, що Євгенія ресторан продала за $1,5 млн.

Столичний політолог Вадим Карасьов вважає, що така інформація кидається в інформаційний простір, щоб відволікати громадян перед виборами 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко відмовилась від ресторанного бізнесу - ЗМІ

"Інформація про те, що донька Тимошенко продала свій ресторан, змінила прізвище чи пофарбувала волосся, кидається в інформаційний простір, щоб перед виборами 2012 року відволікати виборців від осмислення реальної передкатастрофічної економічної і політичної ситуації, в якій перебуває Україна. Євгенія Тимошенко не залишить Україну.  У публічній площині та в медіаполітиці вона буде заміщати і дублювати відсутню матір", - сказав він.

За словами політолога, в цій ролі вона влаштовує всіх. Влада і опозиція зацікавлена, щоб справа Тимошенко перебувала в інформаційному фокусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доньку Тимошенко не пустили на побачення з матір'ю

"Для влади це вигідно, бо відволікає громадян від обговорення соціально-економічних тем, які влада фактично провалила за два роки свого володарювання. Влада буде говорити, що передкатасрофічний економічний стан — це наслідки газового контракту 2009 року, за які сидить Тимошенко. Опозицію це цікавить, бо в них немає відповідей на соціально-економічні запити українського суспільства, а є можливість апелювати до справи Тимошенко, до необхідності її звільнення", - додав  Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «Доньку Тимошенко обговорюють, щоб приховати катастрофу - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути