Ексклюзиви
неділя, 04 квітня 2010 10:36

Доній: "У Кабмін Азарова підшукали людей, спрямованих у минуле"

Доній: "У Кабмін Азарова підшукали людей, спрямованих у минуле"

Нардеп-"нунсівець" Олесь Доній вважає, що у Партії регіонів відчувають недовіру до власних молодих вихованців.

В інтерв"ю "Газеті по-українськи" він розповів, що в Кабмін Азарова підшукали людей, спрямованих у минуле.

"У Партії регіонів є багато вдалих менеджерів. Одного з них, 35-річного Олександра Вілкула, призначили губернатором Дніпропетровської області, хоча він міг би бути менеджером на рівні Кабінету міністрів. Реформатори в Партії регіонів є. Але до власних вихованців відчувають недовіру та комплекс меншовартості. Янукович та Азаров готові приймати розкручених політиків кучмівської епохи - Семиноженко, Табачника, Шуфрича. Цих людей Янукович постійно запрошує. Але вони асоціюються з попередньою епохою. Одне з вдалих рішень - призначити Андрія Єрмолаєва головою Національного інституту стратегічних досліджень. Він системно працює, має стратегічне мислення. Зможе зробити на базі інституту не просто аналітичний центр, а продукувати пропозиції та ідеї для діючої влади", - сказав О.Доній.

- Янукович тяжітиме до Росії?

- Життя вимагатиме від нього дотримуватись шляху Леоніда Кучми - лавірувати та не робити остаточного вибору на будь-яку користь. Але у середовищі Партії регіонів є прозападне, проросійске та відверто українофобське крила. Останні ненавидять саме існування української держави. Януковичу доведеться зважати на різні настрої у своїй партії. Кучмі було легше - він не мав зважати на настрої якоїсь одної політичної сили, а слідував за геополітичною кон"юнктурою й економічними інтересами. Можливо, особистим бажанням Януковича буде дотримування балансу, але йому доведеться зважати на проросійськи налаштованих членів своєї партії.

Про те, що Доній вважає першими помилками Януковича читайте у п"ятничному номері "Газети по-українськи" за 9 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Доній: "У Кабмін Азарова підшукали людей, спрямованих у минуле"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути