субота, 03 грудня 2011 12:00

Донбас стане для Януковича могилою - Турчинов

Донбас стане для Януковича могилою - Турчинов

Заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов вважає, що під час розгону мітингу чорнобильців у Донецьку влада показала своє звіряче обличчя кримінальної банди. Про це він сказав, виступаючи на акції проти дій президента Віктора Януковича, яку організувала сьогодні партія "Фронт змін".

Він наголосив, що народ повстає проти влади.

"Донбас, який за них завжди голосував, сьогодні стає їхньою могилою, де вони будуть закопані. Піднімається вся Україна. Пенсіонери Донбасу йдуть з вилами на їхні адміністрації. Вони зможуть цьому протиставити тільки одне — терор та політичні репресії. Вони просто готові вбивати людей так само, як вони вбили ветерана-шахтаря, члена нашої партії Геннадія Конопльова", - зауважив політик.

За словами Турчинова, влада ховається за спинами правоохоронців, сподіваючись, що "Беркут" та міліція їх захистить.

Заступник лідера партії "Батьківщина" зазначив, що Партія регіонів прийшла до влади під гаслами про покращення життя вже сьогодні, яким повірили багато людей.

"Ми бачимо покращення у їхньому виконанні — підвищення пенсійного віку, згортання усіх соціальних програм, знущання над людьми та над українською пам'яттю та славою. Знущання над кожним, хто вважає себе громадянином України. Нас позбавляють елементарних прав почувати себе вільними у власній країні", - підкреслив він.

Турчинов впевнений, що єдність опозиційних сил допоможе звільнитися від влади.

Зараз ви читаєте новину «Донбас стане для Януковича могилою - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути