вівторок, 10 січня 2012 08:47

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Дочка Тимошенко підтримала втечу батька до Чехії

Дочка Тимошенко підтримала втечу батька до Чехії

Донька Юлії Тимошенко Євгенія заявляє, що звернення її батька до чеського уряду про надання політичного притулку є необхідним і вимушеним кроком.

"Батько не хотів їхати, навіть зараз він дуже переживає з цього приводу, але я думаю, що в ситуації, в якій опинилася наша родина, це необхідний захід", - сказала Євгенія Тимошенко в інтерв'ю телеканалу ТВі, повідомляє сайт Тимошенко.

За її словами, родині було б значно важче, якби влада продовжила переслідування Олександра Тимошенко. "Якби влада репресувала його, це вплинуло б на мою маму більше, ніж зараз в цій ситуації, коли вона вже знаходиться в колонії", - пояснила Євгенія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Тимошенко втік до Чехії, аби полегшити тиск на свою дружину

Як відомо, Олександр Тимошенко за рішенням Міністерства внутрішніх справ Чеської республіки отримав політичний притулок 6 січня 2012 року.

"Влада в Україні не нехтує жодними брудними методами. Їм не вдалося зломити Юлію Тимошенко ні залякуванням, ні судами, ні тюремним ув'язненням, ні тортурами, і тому вони вдалися до ще гірших речей - переслідування мене особисто та інших членів сім'ї. Я не хочу давати Януковичу ніякої додаткової можливості тиску на лідера опозиції, і притулок - це для мене єдиний спосіб, як цього досягти", - йдеться у заяві Олександра Тимошенка з цього приводу.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Тимошенко підтримала втечу батька до Чехії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути