Ексклюзиви
понеділок, 03 лютого 2014 23:07

Добкін обіцяє грошову винагороду за інформацію про вбивць активістів Майдану

Добкін обіцяє грошову винагороду за інформацію про вбивць активістів Майдану
Фото: hvylya.org
Глава Харківської облдержадміністрації, один з ініціаторів створення Всеукраїнської громадської спілки "Український фронт" Михайло Добкін обіцяє 200 тис грн за інформацію, яка допоможе встановити, хто вбив активістів Майдану.

"Від імені ВОС Український Фронт оголошую про винагороду в 200т.гр. за інформацію, яка допоможе встановити вбивць(у) активістів майдану", - написав Він у своєму мікроблозі в Twitter.

Раніше в понеділок в.о. начальника відділу Слідчого управління ГУМВС України в Києві Юрій Залишків повідомив, що правоохоронці змогли встановити точний час смерті активістів Сергія Нигояна, Михайла Жизневского і Романа Сеника. Однак час і місце отримання ними тілесних ушкоджень встановити досі не вдалося, оскільки для цього потрібно знати точне місце, де постраждалі отримали поранення. Таких даних, як і показань свідків, у правоохоронців досі немає.

У понеділок працівники міліції намагалися знайти і допитати свідка, який нібито бачив, як отримав поранення Жизневский, і надав коментар з цього приводу телебаченню. Але за даними людей, які називають себе охороною Українського дому, такої людини серед людей, що знаходяться в будівлі, не значиться.

"У зв'язку з цим ми звертаємося до засобів масової інформації, до громадян з проханням надати будь-яку інформацію, яка сприяла б розкриттю даних злочинів і встановлення істини в цих виробництвах", - зазначив Залишків
Зараз ви читаєте новину «Добкін обіцяє грошову винагороду за інформацію про вбивць активістів Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути