середа, 03 листопада 2010 08:44

Добкін каже, що 2004-го року не допустить

Добкін каже, що 2004-го року не допустить

Губернатор Харківщини Михайло Добкін заявив про свою готовність співпрацювати з кандидатом в мери Харкова Арсеном Аваковим.

Про це він заявив у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я, без іронії, звертаюся до пана Авакова, і закликаю його спрямувати всі свої знання, досвід і вміння, зароблені, в тому числі, на державній службі, на творення", - сказав Добкін.

"Тобто, я не закликаю його ні в яку коаліцію, вона неможлива, у нас різні ідеології, я закликаю його до співпраці як опозицію", - уточнив губернатор.

Він також повідомив, що, за його інформацією, по харківських гуртожитках "ходять рекрути", збираючи студентів для проведення акцій протесту.

"Ми реагуємо на ці речі. 2004 рік у найгіршому його розумінні не повториться", - заявив Добкін.

"Я не прихильник тиску на студентів, але я прихильник імітації будь-яких протестних акцій, ось є в людей обурення - вони вийдуть без всяких рекрутів, і будуть говорити, що вони хочуть", - додав він.

За останніми данними кандидат від Партії регіонів Генадій Кернес отримує 30,77%, його головний опонент Арсен Аваков - 28,51%, Алла Александровська - 18,51%.

Раніше народний депутат Олександр Фельдман достроково привітав Кернеса з перемогою на виборах, зазначивши, що "перемога Кернеса на виборах харківського міського голови є справедливою перемогою".
Зараз ви читаєте новину «Добкін каже, що 2004-го року не допустить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути