четвер, 13 грудня 2018 15:42

До "Сили виборців" масово приєднуються люди

До "Сили виборців" масово приєднуються люди
Громадянська Платформа "Сила виборців" відкривають представництва в регіонах. Фото: Еспресо TV

6 грудня була створена громадянська Платформа "Сила виборців" і вже зараз в регіонах відкривають представництва куди записуються люди. Цього ж дня була підписана Декларація про наміри спільних дій, які дадуть початок процесу заснування Платформи.

Про повідомив у своєму facebook громадський діяч і співорганізатор Платформи "Сила виборців" Руслан Рохов.

Станом на сьогодні створено регіональні представництва "Сили виборців" на Рівненщині, Житомирщині, Київщині, Івано-Франківщині, Львівщині, Волині. Далі громадські активісти "Сили виборців" поїдуть Центральної, Південною та Східною Україною включно із зоною АТО де будуть створені регіональні оргкомітети.

"На зустрічі приходять різні люди: підприємці, місцеві активісти, вчителі, лікарі, ті, хто розчарований сьогоднішніми політиками, каже Руслан Рохов і додає, що платформа не планує ставати політичною партією, але діє як комітет політичної дії, який створений на прикладі сотні республіканських комітетів у США".

В "Силі виборців" зазначили, головною метою цієї Платформи є забезпечити громадянам інституційну спроможність узгоджувати бачення країни в якій вони хочуть жити, дати можливість обирати гідних політиків, які будуть здатні реалізовувати це бачення, сприяти їх потраплянню до влади, через фінансування їх виборчих кампаній та агітацію за них, а також контролювати виконання політиками, яких вони підтримали, даних виборцям обіцянок.

Зараз ви читаєте новину «До "Сили виборців" масово приєднуються люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути