Ексклюзиви
пʼятниця, 23 квітня 2010 12:32

До Януковича прилетів британський принц

До Януковича прилетів британський принц

До Києва прибув з офіційним візитом принц Ендрю, Герцог Йоркський. Він перебуватиме в Україні у якості спеціального представника Великої Британії з питань міжнародної торгівлі та інвестицій на запрошення уряду України.

Про це повідомили у відділ преси та зв"язків з громадськістю британського посольства в Україні.

Метою візиту є сприяння подальшому розвитку двосторонньої та міжнародної торгівлі між Великою Британією та Україною, обговорення поточної економічної ситуації та ситуації у сфері інвестицій та ознайомлення з програмою урядових економічних реформ.

Принц Ендрю висловив своє вдоволення поверненням в Україну.

"Минулого разу я був тут у 2008 році. Приємно бачити, що останні економічні показники свідчать про те, що в Україні відновлюється економічне зростання. Я сподіваюсь обговорити питання економіки та торгівлі, а також інвестиційний та бізнесовий клімат з президентом та вищими представниками уряду, а також з представниками британських і міжнародних компаній, що активно працюють в Україні", - сказав він.

23 квітня принц зустрінеться з президентом Віктором Януковичем, прем"єр-міністром Миколою Азаровим та міністром закордонних справ України Костянтином Грищенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «До Януковича прилетів британський принц». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути