Ексклюзиви
середа, 18 листопада 2009 16:03

Для Ющенка футбол у Донецьку лише привід для зустрічі з Януковичем?

Для Ющенка футбол у Донецьку лише привід для зустрічі з Януковичем?

Рішення про відставку чинного уряду і створення нового Кабінету Міністрів буде прийнято сьогодні в Донецьку, де "президент Віктор Ющенко проведе засідання тіньового уряду".

Про це на брифінгу заявив нардеп від БЮТ Микола Томенко.

"Сьогодні дві команди домовилися про відставку уряду, але проблема в тому, що вони поки що не домовилися про склад наступного уряду. Як кажуть експерти, таке рішення, швидше за все, прийматиметься сьогодні в Донецьку, де, за інформацією, тіньове засідання уряду Януковича проведе особисто президент Віктор Ющенко.

І, напевно, в Донецьку буде остаточно сформований склад уряду... У четвер буде зрозуміло... Як кажуть лідери Партії регіонів, вони готові у будь-який момент проголосувати за подання президента щодо нового прем"єр-міністра", – розповів Томенко.

Команди Януковича та Ющенка підписали "пакт про ненапад"

За його словами, у БЮТ немає сумнівів в тому, що політичні команди Януковича та Ющенка підписали "пакт про ненапад". Про це свідчить синхронність голосування щодо окремих законопроектів та їх підписання президентом.

"Діють досить синхронно, і це дає нам підстави говорити, що такий пакт про ненапад виконується дуже чітко обома командами. Ми не зафіксували протягом останнього періоду жодного серйозного критичного випаду команди Віктора Януковича відносно лідерів команди Віктора Ющенка, або навпаки.

Зате... ми бачимо, що Віктор Ющенко взявся активно виконувати всі рішення тіньового уряду Януковича... Президент їх підписує день в день. Може, там ще паралельно до Секретаріату президента тіньовий уряд Януковича делегував людей, щоб швидше документи переносити.

Оскільки коли уряд Тимошенко подає законопроект про виділення коштів на боротьбу з епідемією грипу, Секретаріат президента чекає рівно 15 діб, а потім не підписує.

Коли йдеться про законопроект, який подається командою Януковича, він підписується протягом 24 годин або 48 як максимум", - сказав він.

Нагадаємо, 17 листопада Партія регіонів почала переговори з фракціями Верховної Ради про відставку Кабінету Міністрів за ігнорування закону про підвищення соціальних стандартів.

proUa

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Для Ющенка футбол у Донецьку лише привід для зустрічі з Януковичем?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути