неділя, 21 травня 2006 13:27

Для сільських дітей Криму закуплять шкільні автобуси

 

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок використання в 2006 році коштів з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають в сільській місцевості.

Відповідну ухвалу уряд прийняв 19 травня 2006 року. В тексті документа йдеться про те, що кошти перераховуються бюджетам Автономної Республіки Крим та Севастополя в рамках бюджетних призначень.

Основними розпорядниками коштів по відповідних місцевих бюджетах є Міністерство освіти і науки АРК, головні управління освіти і науки обласних і Севастопольською міською держадміністрацій.

Ці кошти (субвенція) мають бути використані на закупівлю шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають в сільській місцевості. Об"єм закупівлі автобусів визначається Міністерством освіти і науки згідно заявкам розпорядників, які складаються в рамках бюджетних призначень, передбачених у відповідних місцевих бюджетах, з урахуванням необхідності і подаються розпорядниками Міністерству у встановленому ним порядку, повідомляє ЛІГА.

Зараз ви читаєте новину «Для сільських дітей Криму закуплять шкільні автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути