середа, 21 вересня 2011 14:25

Директор "ПростоПрінта" виїхав з України - його з дружиною хотіли заарештувати

Директор "ПростоПрінта" виїхав з України - його з дружиною хотіли заарештувати

Директор компанії "ПростоПрінт", яка друкує скандально відомі футболки "Спасибо жителям Донбасса ...", Денис Олейников виїхав з України разом з родиною.

Про це повідомив сам Олейников на своїй сторінці в Facebook.

Він пояснив свій виїзд за межі країни погрозами, котрі звучали на адресу його родини. Крім того, у Олейникова з'явилася інформація про його ймовірний арешт.

"Позавчора ввечері мені перший раз пригрозили розправою над сім'єю. Я приїхав до Одеси, щоб умовити рідних поїхати - але дружина навідріз відмовилася. Але вчора ввечері співчуваюча нам людина з УБОЗ повідомила про новий сценарії, який хотіла реалізувати "міліція" щодо мене і моєї сім'ї. - пише Олейников. - На сьогодні було заплановано мій арешт - демонстративно, в ході нашої другої акції. Причому дана команда - можливі протидії з боку учасників акції зупиняти максимально жорстко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сайт футболок "Спасибо жителям Донбасса" "накрив" УБОЗ

"Але найстрашніше - не це, а те, що паралельно була дана команда на арешт моєї дружини, яка, крім засновництва в компаніях, взагалі ніякої участі в бізнесі не брала. Як ви розумієте, їм не потрібні причини - все, що вони робили до цього часу, вони робили без підстав", - обурений Олейников.

Крім того, він повідомив, що далі в плани правоохоронних органів входило - "відсторонення від можливого опікунства маму (через слабке здоров'я) і тестя (зважаючи нібито на зловживання алкоголем і неможливості забезпечити онуків)". "Що далі станеться з дітьми - здогадайтеся самі", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловікові у футболці "Спасибо жителям Донбасса" прострелили руку

"У них немає гальм. І це ми дозволили їм почувати себе так вільно, тому що вони не бояться відплати, тих самих вил у відкриту або хоча б цегли з-за рогу. А на наші мирні акції срати вони хотіли - у вінницьких і черкаських селах завжди знайдуться широкоплечі хлопці без мізків і ідеалів, готові одягнути червоні берети "Беркута" або чорні маски "Сокола", - додав він.

Олейников запевнив, що ні зважаючи ні на що, він повернеться до України.

Зараз ви читаєте новину «Директор "ПростоПрінта" виїхав з України - його з дружиною хотіли заарештувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути