четвер, 17 листопада 2011 15:13

Директор черкаського драмтеатру заважав опозиції ганьбити Верховну Раду

Директор черкаського драмтеатру заважав опозиції ганьбити Верховну Раду

Сьогодні у Черкасах об'єднана опозиція провела акцію протесту проти продажу землі. Захід організовувала партія ВО "Свобода", повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"За п'ять хвилин до початку заходу ми, як завжди, підключили апаратуру у квітковому павільйоні, який знаходиться біля обласного драмтеатру в Черкасах, - розповів Ігор Сичов, який на акціях опозиційних партій відповідає за озвучення. – Включили українські пісні. Із приміщення театру вибіг його директор Володимир Осипов. Нічого не кажучи, забіг у павільйон, висмикнув шнура з розетки, забіг назад у театр і там закрився. Перед цим попередив продавщиць, щоб не давали опозиції знову включити апаратуру".

За десять хвилин музику знову включили.

"Довелось звернутися за допомогою до правоохоронців, - розповів Михайло Вакуленко, голова Черкаської міської організації "Свободи". – Разом із міліціонером зайшли до Осипова. Кажу: ось ця людина перешкоджає проведенню законної акції. Осипов злякався, відразу пообіцяв розпорядитися включити озвучку".

На акцію протесту зійшлося до сотні черкащан. Вони висловили незадоволення діями депутатів у парламенті та пообіцяли пікетувати наступну сесію обласної ради 22 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Директор черкаського драмтеатру заважав опозиції ганьбити Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути