понеділок, 12 липня 2010 16:23

Діденко просить суд врахувати його погане здоров"я та малих дітей

Діденко просить суд врахувати його погане здоров"я та малих дітей

Колишній перший заступник голови НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденко закликає політиків не використовувати у власних інтересах порушену проти нього кримінальну справу.

Про це Діденко заявив сьогодні під час засідання Печерського районного суду міста Києва, який розглядає питання обрання для нього запобіжного заходу.

"Я прошу політиків не використовувати цю справу в своїх вузьких політичних справах", - сказав Діденко.

Колишній заступник голови "Нафтогазу" переконаний, що правда, рано чи пізно, буде знайдена. В той же час, він відзначив у своєму зверненні до судді, що слідство "грубо нехтує правдивими доказами, маніпулює тими або іншими матеріалами".

"Верховним Судом в Україні все не закінчиться. Тут потрібно буде апелювати до міжнародних судів з прав людини", - заявив Діденко.

Він звернувся до суду з проханням при ухваленні рішення щодо запобіжного заходу врахувати те, що він не ховався від слідства, а також взяти до уваги поганий стан його здоров"я і той факт, що у нього на утриманні знаходяться троє неповнолітніх дітей і мати в похилому віці.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Діденко просить суд врахувати його погане здоров"я та малих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути