середа, 04 грудня 2013 15:38

Деякі зниклі безвісти активісти вже можуть бути мертві — Тягнибок

Деякі зниклі безвісти активісти вже можуть бути мертві — Тягнибок

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок припустив, що працівники міліції могли вбити кількох протестувальників під час акцій протесту.

Про це він повідомив під час брифінгу у Штабі національного спротиву, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Повідомлення одного зі "зливних бачків" Партії регіонів Володимира Олійника фактично непрямо підтверджує цю інформацію", - наголосив Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вимагає від Пшонки оприлюднити список загиблих і затриманих людей

За його словами, влада повинна терміново надати повну інформацію про зниклих під час протестних акцій на Євромайдані громадян.

"Представники правоохоронних органів, Служби безпеки, які здійснюють тотальний контроль за усіма, хто бере участь в Євромайдані, повинні негайно надати інформацію про місце перебування громадян України, зниклих під час протестних акцій на Майдані Незалежності та біля Адміністрації президента", - заявив націоналіст.

На думку нардепа, така ситуація нагадує сталінські репресії 30-х років, коли без рішень суду "людей просто на вулиці можуть побити і навіть убити".

"Затриманих без жодних аргументів кидають у СІЗО, а до поранених після вчинених звірств не допускають лікарів та не надають адвокатської допомоги", – зазначив Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Деякі зниклі безвісти активісти вже можуть бути мертві — Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути