вівторок, 06 грудня 2016 10:00

Депутати розглядають питання оборони (он-лайн)

 

Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок розгляне законопроекти, пов'язані з національною безпекою і прийняттям держбюджету.

У першій половині дня на порядку денному питання оборони - законопроект про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних.

Серед інших питань - законопроект про звільнення на час антитерористичної операції від оподаткування податком на додану вартість і ввізним митом високоміцних тканин для виготовлення бронежилетів і шоломів.

Також депутати розглянуть проект постанови про призначення позачергових виборів Сіверськодонецької міськради Луганської області на 18 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього тижня планують розібратися з недоторканністю Новинського

Увечері на порядку денному - законопроект про прив'язку посадових окладів окремих груп чиновників до прожиткового мінімуму замість мінімальної зарплати і про збільшення акцизу на імпорт і виробництво дизельного палива стандартів Євро-4 і Євро-5 на 31,6%, (на 30 євро за 1 000 л) до 125 євро за 1 000 л.

Зараз ви читаєте новину «Депутати розглядають питання оборони (он-лайн)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути