четвер, 14 лютого 2013 18:19

Депутати просять СБУ заборонити рекламу Медведчука у Львові

Депутати просять СБУ заборонити рекламу Медведчука у Львові
Віктор Медведчук Фото: panorama.pl.ua

На вулицях Львова з'явилися нові білборди від Віктора Медведчука "Український вибір. Країною керуєш ти". Цього разу на щитах рекламується Митний Союз, як вибір українців.

Депутати Львівської обласної та міської рад від Народного Руху сьогодні звернулись до міліції, прокуратури, служби безпеки, голови Львівської ОДА та міської ради з вимогою заборонити цю політичну рекламу Медведчука. Кажуть, вона носить антидержавницький характер.

"Вважаємо, що ця реклама несе реальну загрозу державному суверенітету України, спрямована на розпалювання міжрегіонального протистояння, не відповідає конституційним принципам участі в міжнародних економічних спільнотах. Євразійська інтеграція нав'язується нам із-зовні, інспірована спецслужбами іноземних держав та реалізовується агентами впливу всередині країни, що по суті носить антидержавний характер", - вказано у зверненні "рухівців".

Депутати вимагають демонтажу білбордів.

"Нарешті стало зрозуміло, до чого схиляє нас нав'язлива реклама Медведчука, яка майже рік мозолить очі українцям, - говорить депутат Львівської обласної ради від Народного Руху України Святослав Шеремета. - Виявляється, краще майбутнє та народний референдум, які пропагує кум Путіна, мають привести нас до Митного Союзу. Вважаю таку неприховану антидержавну пропаганду порушенням законодавства України, у першу чергу Конституці".

Зараз ви читаєте новину «Депутати просять СБУ заборонити рекламу Медведчука у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

210

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути