вівторок, 03 березня 2009 11:03

Депутати люблять Vertu та іPhone (ФОТО)
16

Депутат від ПР під час засідання Ради 18 лютого. Тоді у залі літали паперові літачки
Телефон помітили під час інтерв'ю з 'Газетою по-українськи'. Говорили про роман Симоненка, діяльність уряду і майбутні вибори президента
Напевне, криза, про яку наші можновладці кричать при першій ліпшій нагоді, не така вже й болюча для нинішніх депутатів. Принаймні, свої швейцарські годинники вони ще не продають на Андріївському узвозі, а "понтовістю" мобільних телефонів може похвалитись не кожний салон. Gazeta.ua вирішила скласти рейтинг "мажорних" телефонів народних обранців.

Очолив наш рейтинг "регіонал" Олександр Єфремов і його Vertu Ascent Ti. Орієнтовна вартість цього найдешевшого Vertu від 6000$.
Моделі цього ж телефону надає перевагу і однопартійка депутата Ірина Бережна. Її мобілка з ювілейної колекції Monogram Constellation, яка має монограму "V" на задній панелі і майже повністю обтягнута тонкою шкірою. З цим телефоном і прикрасами від Chanel Бережна якось позувала у парламенті, наче на подіумі. Друге місце посіла комуністка Катерина Самойлик зі своєю Nokia 8800 Arte Sapphire. Цю, далеко не бюджетну модель, інтернет-магазини пропонують за 1100$ і вище. Явно не модель простих "трудящих", а кажуть, що комуністи за рівноправ"я.

Третє-п"яте місце поділили "бютівці" Андрій Портнов, Анатолій Семинога та соратниця В"ячеслава Кириленка по НУ-НС Ксенія Ляпіна. Їхні іРhone коштують від 670$.


Шосте місце зайняв сам В"ячеслав Кириленко. Він надає перевагу Samsung SGH-Р310. Цей апарат бізнес-класу можна придбати за 418$.

Головними особливостями телефону є те, що збережені презентації, а також документи форматів Word і Excel можна проглядати на екрані телефону або передавати на LCD-проектор. Або можна скористатися ТБ-кабелем і проглядати потрібні документи на екрані ТБ або на моніторі комп"ютера.


Решта телефонів виглядають набагато простіше, ледь не економ-клас.

Сьоме місце - депутат фракції БЮТ Білорус Олег Григорович. Він має схожу з Самойлик "фінку". Але його Nokia 8800 Gun коштує від 3000 грн.

На восьмому місці розташувався Чечетов Михайло Васильович з Партії регіонів. Бажаючим отримати такий як у нього Samsung SGH-G600 доведеться викласти від 280$. Можливо, нардеп захоплюється фотографією, тому що головне достоїнство трубки - камера на 5.0 мегапікселів.

Замикає наш рейтинг однопартієць Чечетова Сергій Ківалов. Samsung Duos, помічений у "регіонала", коштує в середньому 225-255$.

Фото: Андрій Шматов, Андрій Єловіков, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Депутати люблять Vertu та іPhone (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути