Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2006 14:33

Депутат з фальшивим дипломом ледь не став академіком держуправління

 

Прокурор Криму Віктор Шемчук порушив кримінальну справу за фактом використання фальшивого диплома депутатом Массандрівської селищної ради. Про це повідомила прес-служба кримської прокуратури.

За даними правоохоронців, депутат під час виборчої кампанії 2006 року і під час вступу до Національної академії державного управління при Президенті України надав фальшивий диплом про вищу освіту.

Самозванець стверджував, що в 2003 році отримав диплом про вищу юридичну освіту, закінчивши Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського в Сімферополі.

- Проте прокурори довели, що його диплом - фальшивка. Він до вузу не вступав, студентом не був, навчання у вузі не проходив, іспитів не здавав. Таким чином, шахрай мав намір стати "академіком державного управління", - зазначили в прокуратурі автономії.

За цим фактом порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, у листопаді постійний представник Президента України в АРК Геннадій Москаль закликав міліцію і прокуратуру автономії провести перевірку автентичності дипломів про вищу освіту урядовців.

Наразі прокуратура Криму організувала в автономії тотальну перевірку автентичності дипломів урядовців усіх рангів - починаючи від депутатів районних рад і закінчуючи членами уряду та депутатами парламенту АРК, повідомляє forUm.

Зараз ви читаєте новину «Депутат з фальшивим дипломом ледь не став академіком держуправління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути