Ексклюзиви
понеділок, 12 червня 2017 12:36

Депутат приховав бізнес в окупованому Криму - ЗМІ

Депутат приховав бізнес в окупованому Криму - ЗМІ
Депутат Харківської обласної ради від "Опозиційного блоку" Олександр Губін приховав бізнес в окупованому Криму — Bihus.info

Депутат Харківської облради від "Опозиційного блоку" Олександр Губін приховав частку дружини у фірмі в окупованому Криму.

Про це повідомляє група антикорупційних та інформаційних проектів Bihus.info.

Юристи групи звернулись до Національного антикорупційного бюро із заявою про декларування завідомо недостовірної інформації.

Згідно з декларацією депутата за 2016 рік, в окупованому Криму його родина не має бізнесу. Тим часом, у Єдиному реєстрі юридичних осіб РФ є відомості про внески Ірини Губіної до статутних капіталів 5 фірм на загальну суму понад 1,6 млн руб.

Дві з цих фірм - ТОВ "Престиж автомоторс" і ТОВ "Престиж авто Крим" - зареєстровані на території окупованого Криму за російським законодавством. Партнером Ірини Губіної в ТОВ "Престиж авто Крим" є депутат Харківської міськради Ігор Аріх, який також не вказав цю фірму в декларації.

У власності депутата та його дружини 5 земельних ділянок, житлові будинки на 171,1 кв. м у Терновій і 43,1 кв. м у Харкові, житловий будинок, комплекс площею 8642 кв. м у Васищевому, нежитлові приміщення площею 160,8 кв. м у Ялті, і ще два житлових будинки.

Подружжя Губіних володіє 13-ма транспортними засобами, серед яких три автомобілі марки Mercedes Benz, Toyota RAV4 та Porsche Cayenne.

У власності родини п'ять елітних годинників, у Ірини Губіної є шуба з шиншили та коштовні ювелірні вироби.

В розділі "Корпоративні права" депутат вказав, що має внески до статутних фондів підприємств ПП "Транс-інвест", ТОВ "Престиж авто сіті", ТОВ "Рибацько-мисливський клуб "Фортуна", ПП "Транс-інвест". У Ірини Губіної задекларовані внески у ПП "Віра".

Дохід депутата від підприємницької діяльності за рік - 406 тис. грн, а його дружини 300 тис. грн.

В декларації Губін вказав, що позичив іншим людям $1,5 млн, в готівці він та дружина тримають $250 тис. і 2,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму повно Roshen - Джемілєв

Національне агентство з питань запобігання корупції повністю перевірить майнові декларації глави НБУ Валерії Гонтаревої за 2015-й та 2016-й.

Зараз ви читаєте новину «Депутат приховав бізнес в окупованому Криму - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути