пʼятниця, 24 грудня 2021 11:55

Депутат Київради від "слуг" Трубіцин своїми витівками підриває рейтинги Зеленського – ЗМІ

 

Сумнівне минуле депутата Київради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина, якого ЗМІ називають головним комунікатором від Банкової щодо столичної міськради, а також його поведінка в КМДА негативно впливають на рейтинги нової влади, що похитнулися.

Про це йдеться в статті, опублікованій на порталі "Апостроф".

До списку "Слуги народу" на виборах до Київради Трубіцин потрапив за квотою харківського олігарха Олександра Фельдмана, у якого він працював помічником депутата у 2012-2014 роках. Начебто в харківського бізнесмена є великі плани щодо будівництва індустріального парку на Троєщині і йому потрібні свої люди в міськраді столиці.

З Офісом президента – а саме там ухвалюють більшість кадрових рішень – Трубіцин швидко порозумівся. Як пишуть ЗМІ, він зблизився із заступником голови ОП Олегом Татаровим.

Сьогодні в ЗМІ є чимало публікацій про те, що Офіс президента фактично підім'яв під себе основні "непублічні" потоки в Києві. Торгівля, земельні питання, дозвіл на забудову, "освоєння" київського бюджету через різні схеми – багато чого може курувати саме ОП. Водночас Трубіцин у журналістських розслідуваннях фігурує мало не як головний комунікатор Київради.

Проте останнім часом Трубіцин утратив відчуття реальності, ідеться в статті. З огляду на все, ті "соціальні ліфти", які обіцяв президент Володимир Зеленський, у результаті перетворилися на канали, якими різні сумнівні особи заходять у нову владу без будь-якого кадрового й професійного відбору. І Трубіцин, схоже, цьому яскраве підтвердження, ідеться в матеріалі.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Київради від "слуг" Трубіцин своїми витівками підриває рейтинги Зеленського – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути