четвер, 04 липня 2019 09:59

"Грошей немає, але ви тримайтеся" - Коломойський розповів про контракти з Зеленським

"Грошей немає, але ви тримайтеся" - Коломойський розповів про контракти з Зеленським
Коломойський розповів про контракти з Зеленським. Фото: LIGA.net

Мільярдер Ігор Коломойський, який повернувся в травні в Україну, розповів про контакти з президентом Володимиром Зеленським після його інавгурації.

"Після інавгурації ще не зустрічалися особисто, через Михайла Ткача [журналіст програми "Схеми: корупція в деталях"]", - розповів мільярдер у інтерв'ю для журналу НВ.

Олігарх каже, що підтримує Зеленського морально, - і навів приклад подібних телефонних розмов: "Як справи? Все в порядку? Тримаєшся?" - "Тримаюся". - "Важко?" - "Важко". - "Ну добре, тримайся далі. Грошей немає, але ви тримайтеся".

Бізнесмен каже, що парламентські вибори з президентом не обговорюють. Подібних контактів відтоді, як новий президент вступив на посаду, було небагато: "Раз, два та й усе".

Коломойський підтвердив, що симпатизує президенту: "Ну, ясна річ, що не Порошенко. У нас іншого президента немає. Так, я йому симпатизую та бажаю удачі. І розумію, як йому нелегко", - зауважив олігарх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна на Донбасі - це громадянський конфлікт" - Коломойський

ЗМІ опублікували відео, на якому Володимир Зеленський із колегами зі студії "95 квартал" вітають олігарха Ігоря Коломойського з днем народження.

Зараз ви читаєте новину «"Грошей немає, але ви тримайтеся" - Коломойський розповів про контракти з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути