пʼятниця, 22 листопада 2013 17:44

Демонстранти "Євромайдану" запропонували Януковичу податися у Росію самотужки

Україна продемонструвала, що її народ може виборювати свої права. Про це на акції "Євромайдан" у Києві сказав голова громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

"Україна продемонструвала усьому світу українців як європейську націю. Як нескорених людей, які, всупереч усім перешкодам, здатні виборювати свою долю. Сьогодні ми можемо обмежуватися демонстрацією незгоди із тим, що відбувається — питанням підписання угоди про асоціацію із ЄС. Чи були такі заклики у 2004-му році? Ми добре пам'ятаємо, що деякі виступаючі, утому числі Віктор Ющенко, говорили, що це ще не вечір, що нас ще чекають попереду парламентські вибори і там ми отримаємо наш реванш. Але ми отримаємо наш реванш тут і сьогодні", - наголосив Данилюк.

Автор: Фото: Людмила Парасківа
 

Окрім того він додав:

"Ми не будемо чекати 14-го, 15-го, 16-го, 25-го або інших років. Ми не збираємося відкладати наше право на нормальне життя ні на один день. Ми прийшли сюди, бо цей режим нам стоїть кісткою у горлі і ми не можемо нормально дихати".

Олександр Данилюк закінчив свою промову закликом "Янукович, чемодан, Росія". Його підтримали активісти.

Автор: Фото: Людмила Парасківа
 

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, Кабмін прийняв розпорядження про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Демонстранти "Євромайдану" запропонували Януковичу податися у Росію самотужки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути