понеділок, 11 червня 2012 16:53

Делегація ЄП зустрінеться з Януковичем та Азаровим

Делегація ЄП зустрінеться з Януковичем та Азаровим
Пет Кокс та Олександр Кваснєвський хочуть бачити Януковича та Азарова. Фото: rbc.ua

У ході короткого візиту в Україну екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського обговорюється питання визначення мандата місії Європарламенту.

Про це повідомив перший заступник голови "Батьківщини" Григорій Немиря.

"Мета візиту - визначити рамки мандата, за якими будуть діяти ці двоє визнаних європейських політиків", - сказав Немиря після зустрічі з Коксом і Кваснєвським в представництві ЄС в Києві.

Він зазначив, що делегація ЄП зустрінеться з президентом України Віктором Януковичем, прем'єр-міністром України Миколою Азаровим і вже провела зустріч з представниками сім'ї та захисту екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, а також представниками партії "Батьківщина".

"Ми обговорили підходи до визначення їх мандата, що саме буде робити ця місія", - сказав Немиря.

Він додав, що це питання буде обговорюватися і на інших зустрічах делегації ЄП.

Крім того, за словами політика, на зустрічі висловлювалися думки з приводу стратегії політичної та правового захисту в справах Тимошенко, а також висловлювалися оцінки мотивів та поведінки української влади напередодні парламентських виборів.

У свою чергу дочка екс-прем'єра Євгенія Тимошенко підкреслила, що зустріч з представниками делегації тривала більше півгодини.

"Ми розуміємо цю місію ЄП як продовження резолюції, яка була прийнята Європарламентом в кінці травня" - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що Кокс і Кваснєвський уважно вислухали доводи соратників Тимошенко і зазначили, що розуміють цю ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Делегація ЄП зустрінеться з Януковичем та Азаровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути