Ексклюзиви
четвер, 18 квітня 2019 07:28

Дебати на "Олімпійському": про що домовились і не домовились штаби

Дебати на "Олімпійському": про що домовились і не домовились штаби
Кандидати погодили час та місце зустрічі для дебатів під час зустрічі обох штабів. Фото - facebook.com/zurab.alasania

Кандидати погодили час та місце зустрічі для дебатів під час зустрічі обох штабів, яка пройшла вчора, 17 квітня. Про це повідомив голова правління Суспільного Зураб Аласанія.

"МВС як "точка збірки" представників штабів кандидатів, що вони ніяк не можуть домовитись між собою про "дебати на НСК". З вузької точки зору — питання безпеки аудиторії та кандидатів, з ширшої — майданчик для перемовин", — написав Зураб Аласанія Facebook.

На зустрічі також були присутні представники МВС, ДСНС, СБУ, УДО, НСК та Суспільного мовника. Зураб Аласанія повідомив, що сцени на стадіоні планується дві.

"Так, очі вас не обманюють: сцен буде дві. Телесигналів буде два. Телетрансляцій, схоже, теж буде дві. Це ще нічого, концертів взагалі планувалось чотири: два до, два після - в кожного кандидата свої", — йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штаб Порошенка просить ЦВК змінити правила проведення дебатів

Час початку концертів: 16:00. Час початку "дебатів" — 19:00. Аласанія додав, що штаби не погодили ряд питань, зокрема, хто буде ведучим, чи віддавати одну трансляцію усім каналам, чи кожен штаб веде свою зйомку та яка кількість питань кандидата до іншого кандидата прозвучить.

Зокрема, голова правління Суспільного нагадав, що за законом дебати мають відбуватись у студії, а шоу на стадіоні є передвиборчою агітацією.

"Суспільне продовжує дотримуватись закону і здорового глузду: змістовні дебати мають відбутись в студії НСТУ 19-го квітня в часовому проміжку від 20:00 до 21:00, якщо інше не буде вирішено Центральною Виборчою Комісією", — написав Аласанія.

Він також зазначив, що 18 квітня в схожому складі представників штабів кандидатів збирає ЦВК.

Дебати між кандидатами в президенти мають розпочатися 19 квітня о 19:00. 16 квітня зранку була укладена тристороння угода між адміністрацією НСК "Олімпійський" та виборчими штабами кандидатів з приводу проведення дебатів.

Зараз ви читаєте новину «Дебати на "Олімпійському": про що домовились і не домовились штаби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути