середа, 30 січня 2019 15:57

Даю 24 години на вибачення: Луценко звинуватив кандидата у президенти в наклепі

Даю 24 години на вибачення: Луценко звинуватив кандидата у президенти в наклепі
Син генпрокурора Юрія Луценка Олександр служив під селом Піски на Донеччині. Фото: Facebook

Генеральний прокурор Юрій Луценко обурився на слова кандидата у президенти Анатолія Гриценка, нібито його син Олександр не служив в армії. Про це генпрокурор написав у Facebook.

"Сьогодні дізнався, що кандидат у Президенти Гриценко, намагаючись відповісти на питання Дмитра Гордона про причини його неучасті в АТО, заявив, що війна давно б закінчилася, якби я не ховав сина від фронту. Даю 24 годину "чесному" полковнику для вибачення".

Генпрокурор розказав, де служив його син.

"Мій син пішов 2014-го на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади. І поки бравий екс- міністр оборони заявляв, що призов його сина є покаранням за громадянську позицію, мій син разом із побратимами вів вогонь по противнику з-під Пєсків під час оборони ДАПу. Не вважаю це чимось особливим. Це - обовязок кожного громадянина своєї країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко відмовився очолити Міноборони в 2014 році - Луценко

Анатолій Гриценко в інтерв'ю Дмитру Гордону заявив, що, на відміну від президента Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка чи секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова, не ховав свого сина від служби в АТО.

Зараз ви читаєте новину «Даю 24 години на вибачення: Луценко звинуватив кандидата у президенти в наклепі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути