Ексклюзиви
пʼятниця, 07 квітня 2023 10:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілова запитали про весняний контрнаступ ЗСУ

Данілова запитали про весняний контрнаступ ЗСУ
В Росії дуже хвилюються відносно подій, які відбуватимуться надалі. Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Інформація про час і місце майбутнього контрнаступу Збройних сил України є закритою.

Нею володіють не більше 3-5 осіб, які дотичні до причетних, заявив 6 квітня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає "Радіо Свобода".

"Президент сказав без подробиць. Це дуже важлива річ. Я можу сказати, що на сьогодні людей, які володіють інформацією, де, коли, в який спосіб будуть розпочинатися ті чи інші дії на території нашої планети, знаходиться в дуже обмеженій кількості. Чи не більше 3-5 людей володіють, які дотичні до цих людей. Де, коли, в який час – це питання на сьогодні абсолютно закрите. Майте це на увазі", – зазначив він.

Данілов пояснив, що коли люди роблять ті чи інші заяви про контрнаступ ЗСУ, це може не зовсім відповідати дійсності. В Росії "дуже хвилюються" відносно подій, які відбуватимуться надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний контрнаступ стане справжнім випробуванням для ЗСУ – The New York Times

"Ми свідомі того, що ці події будуть не на користь РФ. Ми розуміємо, що ми робимо. Розуміємо, для чого. Ми не розуміємо, для чого Росія вдерлася на нашу територію. Але, повірте, вони всі звідси відправляться у відповідний спосіб. Або добровільно покинуть наші території, або будуть звідси відправлені вантажем, який має назву "вантаж 200", – наголосив секретар РНБО.

Останніми днями у Мелітополі на Запоріжжі не вщухають потужні вибухи.

Це пов'язано із майбутнім контрнаступом Збройних сил України, заявила в ефірі інформаційного телемарафону керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк. За її словами, наразі відбувається потужна підготовка до контрнаступу, який одні передбачають, а інші вже майже відчули на смак.

Зараз ви читаєте новину «Данілова запитали про весняний контрнаступ ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути