субота, 28 травня 2022 03:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов розповів, якою має бути перемога України у війні

Данілов розповів, якою має бути перемога України у війні
Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про перемогу України. Фото: ОП

Війна в Україні вважатиметься завершеною лише тоді, коли війська Росії залишать усі наші території.

Перемога настане тільки після відновлення контролю над усіма тимчасово окупованими регіонами, зокрема над Кримом та Донбасом, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов розповів в інтерв'ю "24 каналу".

Він також прокоментував бажання деяких європейських політиків "зберегти обличчя Путіну" і досягти так званого перемир'я між Україною та РФ.

"Щодо Кіпру – тут немає нічого дивного. У Росії дозволяється подвійне громадянство, і багато російських олігархів живе на Кіпрі. Кіпрські банки всім відомі. Щодо Німеччини, Франції та Італії. Ми ж теж хочемо припинення війни, але хай російські військові заберуться звідси, і ми будемо раді, що європейці все припинили. Наші території мають повернути згідно з кордонами 1991 року", – заявив Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія намагається лякати Захід невеликими успіхами - Арестович

Секретар РНБО заявив, що "щоб "зберегти обличчя", потрібно його мати. Яке може бути "обличчя" в людини, яка відправила вбивати мирне населення?"

"Те, що стосується демократії та суспільства, то я хотів би побачити, чи є ще десь така країна в ЄС, як наша. Адже ми в разі загрози швидко згуртовуємося, забуваємо всі образи та йдемо захищати нашу країну", – додав він.

До кінця літа Збройні сили України відтиснуть російських окупантів до позицій, які вони займали до 24 лютого. Перелом у війні почнеться, коли військові злочинці РФ не зможуть чинити тиск на українські війська, повідомив американський генерал-лейтенант у відставці, екскомандувач сухопутним командуванням союзників і армією США в Європі Бен Ходжес.

Зараз ви читаєте новину «Данілов розповів, якою має бути перемога України у війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути