вівторок, 26 березня 2024 17:15

Данілов прокоментував своє звільнення

Данілов прокоментував своє звільнення
Сьогодні президент Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря РНБО. Фото: Facebook.com/danilov.oleksiy

Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував звільнення з посади.

Про це він написав у Facebook.

"Чотири роки п'ять місяців 24 дні роботи на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Роботи, якій віддавались до останку. Дні, за які не соромно. Години, які летіли блискавично. Дякую долі, що дала мені можливість служити своїй країні і своєму народові в час миру і в час війни", - сказав Данілов.

Він подякував президенту Володимиру Зеленському "за довіру і за можливість бути причетним до написання великої історії в момент найбільшого випробування і найбільшого піднесення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий секретар РНБО повідомив, коли дізнався про призначення

"Дякую нашій команді, яка проробила величезну роботу, створивши унікальні інформаційно-аналітичні системи, журналістам і справжнім професіоналам, усім тим, хто допомагав у нашій роботі", - звернувся Данілов.

"Як би важко не було, якою б безпросвітною не здавалася ситуація, ми працювали і будемо надалі працювати для України і задля України, вірили і віримо у нашу перемогу. Головне, що ми маємо пам'ятати завжди і що я завжди сповідував - не боятися, ніколи і нікого, йти вперед і вірити в Україну, вірити в народ України", - сказав.

"Російська потвора буде знищена, химерне створіння сконає і згине в мороці історії - і зробить це український воїн, за плечима якого стоїть наша історія, наша доля і наша місія - "бути мечем у темряві; дозорним на стіні; щитом, що охороняє царство людей". Дякую всім. Слава Україні", - звернувся Данілов.

Сьогодні президент Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря РНБО. На цю посаду призначив Олександра Литвиненка. Данілов був на посаді секретаря РНБО з жовтня 2019 року.

Також президент призначив головою Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка.

Зараз ви читаєте новину «Данілов прокоментував своє звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути