середа, 04 травня 2022 06:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов назвав країни, на які Росія може напасти після України

Данілов назвав країни, на які Росія може напасти після України
Молдові та Казахстану слід готуватися до нападу Росії. Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Росія зі своїми загарбницькими амбіціями не зупиниться на Україні.

Іншим державам, зокрема Молдові та Казахстану, уже потрібно готуватися до майбутнього нападу, вважає секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов, повідомляє "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після антисемітських висловлювань Лаврова Росія знову обвинуватила Ізраїль

"Зараз світ почав такий рух із багатьма процесами. Я впевнений, що на Україні ця війна не зупиниться. Буде ще багато інших речей. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров днями сказав, що казахи та молдавани - це брати. Готуйтеся, брати казахи й брати молдавани", - заявив Данілов.

Росія у разі захоплення України зробить із неї плацдарм для нападу на інші країни. РФ уже розробила план військового вторгнення в Молдову. Водночас одним з планів Кремля може стати масовий десант на транспортних літаках і вертольотах у невизнаному Придністров'ї, які вилетять із захопленого Криму, повідомляють у The Times.

25 квітня міністр закордонних справ країни-агресорки Лавров сказав, що "НАТО вступив у проксівійну з Росією". Вже 2 травня голова Держдуми В'ячеслав Володін запропонував притягувати до відповідальності як воєнних злочинців тих, хто постачає в Україну зброю.

Лавров в інтерв'ю для італійської телекомпанії порівняв Володимира Зеленського з Адольфом Гітлером. Мовляв, останній мав "єврейську кров", а найпалкіші антисеміти зазвичай - євреї.

В Ізраїлі обурилися таким заявам Кремля. Голова МЗС країни Яїр Лапід заявив, що слова Лаврова "є грубою історичною помилкою".

Зараз ви читаєте новину «Данілов назвав країни, на які Росія може напасти після України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути