пʼятниця, 13 січня 2023 22:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов натякнув, що Пригожина і Кадирова можуть вбити за наказом Путіна

Данілов натякнув, що Пригожина і Кадирова можуть вбити за наказом Путіна
Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував кадрові перестановки у військовому керівництві РФ. Фото: ОП

Російський диктатор Володимир Путін злякався впливу засновника ПВК Вагнера Євгена Пригожина і глави Чечні Рамзана Кадирова.

Тому зараз вони у небезпеці. Про це сказав секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов, коментуючи кадрові перестановки у військовому керівництві РФ.

"Путін злякався впливу, який стали отримувати Пригожин і Кадиров, тому ухвалено рішення прибрати інформаційно з усіх каналів цих людей і зараз робити опору саме на російське військо", – вважає Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов: Путін поставив на кін усю Росію

За його словами, такі люди як Пригожин і Кадиров користуються повагою у російському суспільстві завдяки тим нібито діям, які вони тут чинили.

"Я вважаю, що Пригожин і Кадиров зараз у небезпеці, тому що їх усунення поставить крапку в цьому питанні для того, щоб воно не порушувалося в суспільстві", – сказав Данілов.

У США на порядку денному стоїть питання визнання ПВК Вагнера терористичною організацією. Якщо так станеться, тоді постане питання, хто їй дає зброю і фінансування.

"І тоді терористами автоматично стають міністр оборони РФ (Сергій Шойгу), Герасимов (Валерій Герасимов, командувач об'єднаного угрупування військ РФ, – ред.)..." – вважає Данілов.

Ватажок "вагнерівців" Пригожин на тлі кадрових перестановок у військовому керівництві РФ хоче показати диктатору Володимиру Путіну, що його найманці кращі за регулярні війська. Тому хоче за будь-яку ціну захопити Соледар. Крім того Пригожин має і корисливий інтерес - в Соледарі є найбільші в Європі соляні шахти.

Зараз ви читаєте новину «Данілов натякнув, що Пригожина і Кадирова можуть вбити за наказом Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути