пʼятниця, 05 лютого 2010 11:29

ЦВК охоронятимуть люди Ющенка

ЦВК охоронятимуть люди Ющенка

Президент України Віктор Ющенко доручив Внутрішнім військам МВС України охороняти по периметру територію навколо будівлі, де розташована Центральна виборча комісія.

"Внутрішнім військам я доручаю провести охорону по периметру зовнішньої території ЦВК", - сказав президента в п"ятницю в Києві під час наради із забезпечення правопорядку під час проведення другого туру виборів.

Ющенко звернувся до керівництва ВВ і Державної охорони з проханням забезпечити "належну охорону і режим проходження в будівлю ЦВК".

За його словами, це необхідно зробити для того, щоб в будівлю не могли потрапити провокатори і "ніхто не міг блокувати роботу Центрвиборчкому".

Президент також доручив Службі безпеки України підсилити заходи по захисту інформаційного ресурсу, "щоб не виникало питання паралельного сервера".

Нагадаємо, що командувачем внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України є Олександр Кіхтенко, який вважається наближеним до президента.

Після відставки Луценка з посади керівника МВС Ющенко ввів Кіхтенка до складу РНБО.

Так само наближеним до Ющенка є й глава СБУ Валинтин Наливайченко.

Інтерфакс, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «ЦВК охоронятимуть люди Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути