понеділок, 17 червня 2013 10:41

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Чутки про погіршення здоров'я Тимошенко - провокація - джерело в лікарні

Чутки про погіршення здоров'я Тимошенко - провокація - джерело в лікарні
Фото: tvi.ua

Чутки від опозиції про різке погіршення здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка лікує спину в ЦКЛ "Укрзалізниці", не що інше, як провокація.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіло джерело в лікарні.

"Стан здоров'я пацієнтки без змін. Водночас опозиція поширює чутки про різке погіршення її здоров'я. Ми, лікарі, розцінюємо це як провокацію, тим більше в день нашого професійного свята", - підкреслило джерело.

За його словами, ці чутки переслідують лише одну мету - зосередити увагу всієї країни на стані здоров'я Тимошенко, особливо у зв'язку з тим, що на з'їзді "Батьківщини" її висунули кандидатом у президенти України".

"Ми намагаємося ні в чому не відхилятися від рекомендацій лікарів німецької клініки "Шаріте", але іноді змушені це зробити. Наприклад, під час недавнього відвідування Тимошенко німецькі лікарі відмінили деякі процедури, проте, Тимошенко в категоричній формі наполягла на їх продовженні, і ми підкорилися", - додало джерело.

Захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що здоров'я екс-прем'єра різко погіршало, у зв'язку з чим захист "проситиме лікарів "Шаріте" без зволікання прибути до Харкова і обстежити Тимошенко".

Зараз ви читаєте новину «Чутки про погіршення здоров'я Тимошенко - провокація - джерело в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути