середа, 30 листопада 2011 13:44

Цушко буде ставити бізнесменів на коліна - "бютівець"

Цушко буде ставити бізнесменів на коліна - "бютівець"

Фракція "БЮТ-Батьківщина" не буде голосувати за законопроект, яким Антимонопольному комітету буде дозволено безперешкодно входити до приміщень підприємств, вилучати документи та інші носії інформації.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Ми час від часу чуємо погрози та висловлювання президента з приводу дерегуляції господарської діяльності. Але фактично йде якийсь процес, який важко назвати логічним або послідовним. Зокрема не зрозуміло, навіщо знищуються органи санітарного контролю. Коли починаєш розбиратися, стає очевидним, що комусь хочеться безконтрольно діяти в сферах залізничних перевезень чи випуску продукції. В той же час, з'являються додаткові функції у інших відомств, у того ж Антимонопольного комітету", - зазначив він.

"Це додаткові важелі для державних чиновників маніпулювати наданими їм правами для того, щоб ставити певних людей на коліна, а інших – милувати або не звертати увагу на їх діяльність. Антимонопольний комітет має досить вузькі функції в частині контролю – недопущення монополізації економіки та її галузей. Так він абсолютно крізь пальці на це дивиться, зокрема на те, що Фірташ фактично монополізував промисловість міндобрив", - зауважив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров хоче надати Антимонопольному комітету суперповноваження

Бондаренко вважає, що працівники Антимонопольного комітету у разі прийняття закону будуть приходити на підприємства і вимагати хабарі. "Це таке в нього буде завдання. Цушко буде виконувати те, що йому скаже влада. Він в неї повністю інтегрований. Тому буде виконувати таку саму роль, як сьогодні податкова, пожежники та міліція", - наголосив політик.

За його словами, тоді свобода підприємництва не просто ставиться під сумнів, а просто зникає.

Зараз ви читаєте новину «Цушко буде ставити бізнесменів на коліна - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути