вівторок, 07 грудня 2021 14:23

Cуд дозволив затримати Поклонську

Cуд дозволив затримати Поклонську
Поклонську підозрюють у державній зраді. Фото: Getty images

Київський апеляційний суд дозволив затримати колабораціоністку Наталію Поклонську.

Рішення опублікували на сайті суду.

У вересні 2021 року Шевченківський районний суд відмовив офісу генпрокурора у задоволенні клопотання про затримання Поклонської. Після апеляційного розгляду це рішення скасували.

"Винесено нову ухвалу, якою задоволено клопотання прокурора Офісу генерального прокурора про надання дозволу на затримання підозрюваної, громадянки П., з метою її приводу для участі у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор Поклонська брала участь в арешті Сенцова

Поклонська підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень за статтями "дії, спрямовані на насильницьку зміну або повалення конституційного ладу або захоплення державної влади", "посягання на територіальну цілісність та недоторканність України", "державна зрада" та "створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній".

Україна не дасть спокою колишній "прокурорці" окупованого Росією Криму Наталії Поклонській. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. У жовтні колабораціоністку й колишню депутатку Держдуми Поклонську призначили послом Росії у Кабо-Верде.

Зараз ви читаєте новину «Cуд дозволив затримати Поклонську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути