Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2019 16:09

Чотири життя українських заручників кинув народу, як кістку, перед виборами - ЗМІ про Медведчука

Чотири життя українських заручників кинув народу, як кістку, перед виборами - ЗМІ про Медведчука
Медведчук з російським колаборантом Пушиліним.

Кум Путіна Віктор Медведчук використовує життя українських заручників у планах Кремля перед парламентськими виборами. Про це пишуть журналісти групи The Newsroom у Facebook.

ЗМІ охарактеризували ситуацію словом "апокаліпсис".

"Звикайте, хто ще не звик. Крайній зліва– легалізований попереднім президентом Порошенком володар ринку скрапленого газу в Україні, новітній медіа-магнат і ймовірний спікер Верховної ради Віктор Медведчук, який вже 5 років безперешкодно скуповує тут активи на гроші свого кума Путіна і переписує їх на "підставних". Сьогодні він продовжує продавати себе новому президентові Зеленському як переговірника з РФ, і легалізує "шісток" свого кума на Донбасі. Він із "особистої ініціативи" веде прямі переговори з бойовиками молодих "республік" Лугандонії, а навзаєм, як кістки, кидає народу 4 життя українських заручників", - пишуть журналісти.

"Як повідомляють пропагандистські ЗМІ агресора, ватажки бойовиків погодилися віддати Медведчуку 4-х наших військових, яких вони мучать у своїх тюрмах. Цей "жест доброї волі" не міг відбутися без вказівки Путіна, який прагне, щоб його кум провів якомога більше проросійських депутатів до українського парламенту. А отже, друга мета цієї змови - передвиборча.

Соратник Медведчука по ЗаЖОПі Рабінович вивісив у себе в пабліку прізвища 4-х наших військових, які стали предметами сьогоднішніх торгів. Слабка та непрофесійна Адміністрація нового президента продовжує жувати соплі та втрачати рейтинги, у той час, як ЗаЖОПа продовжує їх набирати. Канали Медведчука розписують спасіння заручників, як його особисту перемогу", - характеризують ситуацію журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук зізнався у негативному ставленні до українців

У Мінську кум Путіна Віктор Медведчук з'явився з представниками російських бойовиків Денисом Пушиліним і Леонідом Пасічником. Там заявив про передачу 4-х українців, яких утримують бойовики.

Зараз ви читаєте новину «Чотири життя українських заручників кинув народу, як кістку, перед виборами - ЗМІ про Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути