Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 09:49

Чорновіл: "Самооборона" грає у свої ігри. У них особиста війна з Балогою"

Народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що Президент не звільнить главу Секретаріату Президента Віктора Балогу. Так народний депутат прокоментував інформацію про те, що "Народна Самооборона" вимагає у Президента звільнити главу Секретаріату Віктора Балогу. Чорновіл поцікавився, як депутати можуть вимагати звільнити главу Секретаріату, якщо він є "канцеляристом Президента". "Він не прописаний у Конституції, його посада ніде не значиться, крім одного фактичного пункту, у якому визначається, що Президент має право створювати підрозділ, що забезпечує його роботу".  

На думку парламентарія, Ющенко не звільнить Балогу. "Якби зараз з"явилася інформація, що якісь інші члени "Нашої України" вимагали б його відставки, то тоді це було б зрозуміло. "Самооборона" грається у свої ігри. У них особиста війна з Балогою", - додав нардеп, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: "Самооборона" грає у свої ігри. У них особиста війна з Балогою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути