Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2008 15:47

Чорновіл порівняв СБУ з КДБ і погрожує її ліквідувати

Служба безпеки України не проводила жодних роз"яснювальних бесід з народним депутатом від Партії регіонів Тарасом Чорноволом. Про це в четвер журналістам заявив сам Чорновіл.

"Особисто зі мною СБУ роз"яснювальні бесіди не проводила, і я не чув від інших членів партії, щоб подібні бесіди проводилися з ними. Якщо в СБУ є які-небудь докази, що там (на з"їзді в Сіверодонецьку Луганської області) повинен вчинитися злочин, скажімо, кровопролиття або заява сепаратистського направлення - так, вона може проводити такі бесіди", - зокрема, підкреслив Чорновіл.

За словами народного депутата, у розмовах з людьми, з якими представники СБУ проводили бесіди на тему організації другого з"їзду депутатів усіх рівнів у Сіверодонецьку, про подібні погрози мова не йшла.

"Під час розмов вони говорили: "А може, ви б туди не їхали?", "А може, не треба?" Знаєте, цим уже колись займалося КДБ", - відзначив Чорновіл.

Служба безпеки проводить роз"яснювальну роботу серед майбутніх учасників з"їзду "Сіверодонецька-2" про неможливість зміни унітарного устрою України.

Чорновіл заявив, що ініціює ліквідацію СБУ у випадку повторення акцій з "роз"яснювальними бесідами", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл порівняв СБУ з КДБ і погрожує її ліквідувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути