Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2009 12:35

Чорновіл побачив, як Янукович плюнув у бік Ахметова

Чорновіл побачив, як Янукович плюнув у бік Ахметова

Народний депутат Тарас Чорновіл вважає призначення Миколи Азарова керівником виборчого штабу на виборах Президента "плювком" у бік Ріната Ахметова і провокацією внутріпартійного конфлікту.

За словами Чорновола, Азаров для Ахметова є "персоною нон грата", – пишуть "Столичні новини".

"Демонстративний ляпас всім іншим, коли Азарова поставили главою виборчого штабу – ось це, здається, відверта провокація конфлікту. І цей момент може призвести до певного вибуху, тому що, в першу чергу, це плювок у бік Ріната Ахметова, для якого Азаров однозначно "персона нон грата", плювок і у бік інших. Тобто це демонстрація своєї тупої сили, спроба показати: "Я можу все". Тому що, мовляв, у мене є рейтинг, я "рейтингоносець", харизматичний лідер (про Януковича), я можу навіть робити дурощі, міняти свою позицію по десять разів на день...

Але довго цього терпіти не будуть. В чому це виявиться? Думаю, у вигляді байдужості і тихого саботажу з боку тих, хто буде украй необхідний Януковичу під час виборчої кампанії, починаючи з рядових агітаторів, яким буде трохи соромно за пропагований образ. Приблизно за цим принципом і я відійшов від Партії регіонів. До того ж, це може відсунути у бік тих, хто фінансує партію, забезпечує організаційний ресурс. Тому, думаю, Януковичу буде дуже складно через такий підхід до свого оточення", – відзначив депутат.

Нагадаємо, 9 червня на засіданні президії політради Партії регіонів Микола Азаров був призначений главою виборчої кампанії на виборах Президента.

За матеріалом: ЗІК
Зараз ви читаєте новину «Чорновіл побачив, як Янукович плюнув у бік Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути