пʼятниця, 20 грудня 2013 06:55

Чорновіл переконаний, що Клюєва підставили

Чорновіл переконаний, що Клюєва підставили
Фото: radiosvoboda.org

Колишній народний депутат Тарас Чорновіл висловив думку, що секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв є лише відданим виконавцем наказів президента. Саме тому, він не зміг би сумніви з приводу цілісності країни. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це є російська технологія, а Клюєв лише ретранслює. Вона була офіційно озвучена прем'єром Росії Дмитром Медведєвим. Він не грається в такі речі, бо він любитель м'яких, оксамитових варіантів", - наголосив він.

Окрім того, він додав: "Але варто пам'ятати, що секретар Ради нацбезпеки і оборони абсолютно вірний Януковичу. Він має синдром виконавця, і тому я відчуваю, що в історії з побиттям 30 листопада його просто підставили".

Чорновіл наголосив, що "такі заяви Клюєв самостійно би не продукував. Це означає: або вони узгоджені з Януковичем, або він виконує розпорядження російських технологів. А це буде дуже погано". Також політик припустив: "Янукович просто прийняв правила гри із Росії: лякати розколом країни і виходити на жорсткі сценарії".

Нагадаємо, секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв вважає, що, за умови поглиблення політичної кризи, Україна може втратити цілісність. Раніше голова КМДА Олександр Попов на допиті в Генпрокуратурі з приводу розгону Євромайдану в ніч 30 листопада розповів, що виконував розпорядження секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл переконаний, що Клюєва підставили ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути