четвер, 22 лютого 2007 13:10

Чорновіл: міністра закордонних справ виберуть і без Ющенка

У випадку, якщо президент впродовж 15 днів не подасть нові кандидатури на посади міністра закордонних справ та голови СБУ, це за нього зробить коаліція. Про це заявив член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл, коментуючи голосування по кандидатурах Володимира Огризка і Віктора Короля.

"Якщо він (президент) цього не зробить за 15 днів, кандидатура буде внесена коаліцією і проголосована однозначно, ви в цьому не сумнівайтеся", - заявив Чорновіл.

При цьому депутат спрогнозував, що президент внесе свої кандидатури раніше визначеного терміну.

Він зауважив, що у разі повторного внесення кандидатури Огризка, "якщо президент не знайде додаткових аргументів на ті закиди, що прозвучали до Огризка... ця кандидатура знову не пройде".

Серед претензій до Огризка Чорновіл назвав закиди щодо російського вектора, "хоча вони були дещо однобокими, і ті закиди, які висловлюємо ми щодо його професійності".

"Але очевидно, що для президента знову гратися в пісочниці дуже не бажано, тому що пан Огризко все ж таки є представником Бориса Тарасюка, це його креатура", - наголосив депутат.

Коментуючи ймовірне повторне внесення кандидатури Віктора Короля на посаду голови СБУ, Чорновіл нагадав, що "по Королю у нас немає персональних застережень", пише Українська правда.



Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: міністра закордонних справ виберуть і без Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути