Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 16:12

Чорномирдін: "В Україні досить грамотний народ. Сам розбереться"

Послові Російської Федерації в Україні Віктору Чорномирдіну не подобається українська демократія. Про це він заявив на прес-конференції в середу.

Дипломат підкреслив, що не може давати оцінку тому, що відбувається в Україні. Проте, на запитання журналістів щодо заяв президента Віктора Ющенка, що в Україні зараз відбуваються демократичні процеси, Чорномирдін відзначив: "Мені особисто така демократія не подобається. Комусь вона й в Україні не подобається, а хтось її обожнює".

На думку посла Росії, демократія - це не вседозволеність, а повага до законів. При цьому Чорномирдін ще раз підкреслив: "В Україні досить грамотний народ. Сам розбереться".

На запитання про підтримку Кремлем когось з політичних сил в Україні, Чорномирдін відзначив: "Ми поводимося коректно. Ми намагаємося поводитися коректно".

Що стосується труднощів роботи Посла Росії в Україні, особливо в сформованих умовах, дипломат заявив: "Я розумію, яку повинен робити роботу. Принаймні тут не нудно".

Зараз ви читаєте новину «Чорномирдін: "В Україні досить грамотний народ. Сам розбереться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути