середа, 13 січня 2021 11:04

Чому Зеленський відповідає за Дубінського

Чому Зеленський відповідає за Дубінського
Президент Зеленський на з'їзді партії "Слуга народу" позаторік перед парламентськими виборами. Зліва - Дубінський. Фото: Макс Левін, LB.ua

Президент Володимир Зеленський не реагуватиме на запровадження американських санкцій проти члена партії "Слуга народу", народного депутата Олександра Дубінського. Про це заявив радник керівника ОП Андрія Єрмака Михайло Подоляк.

"А чому саме президент має на це реагувати, а не керівництво фракції, наприклад? Дубінський – депутат. І первинна реакція – це прерогатива депутатського корпусу і насамперед фракції "Слуга народу". Саме так правильно", – цитує Подоляка "Радіо Свобода".

Така заява представника ОП отримала реакцію у соцмережах.

"Президент Зеленський неприховано агітував за "Слугу Народу" на парламентських виборах 2019-го. Президент Зеленський неприховано агітував за "Слугу Народу" на місцевих виборах 2020 року.

Так президент особисто взяв на себе відповідальність за "слуг народу" перед виборцями і за партію, і за фракцію, і за кожного із депутатів, зокрема за Дубінського, який не просто депутат у фракції "Слуга народу", а ще й голова Київської обласної організації.

Не хотів Зеленський нести за Дубінського відповідальність, щось за них коментувати? Не рівень це президента? Ну, тоді не треба було за них агітувати і за них вписуватися. Бо агітація на виборах - теж не рівень президента.

Але раз вже президент вибрав для себе роль агітатора - то нехай тепер приймає і роль відповідального коментатора", - написав у Facebook журналіст Данило Мокрик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відміну від нашої влади, США не соромляться називати росагентуру в Україні - ветеран

Минулого понеділка США запровадили індивідуальні санкції, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача".

Торік Посольство США заявило, що нардеп Деркач є російським агентом.

Зараз ви читаєте новину «Чому Зеленський відповідає за Дубінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути