пʼятниця, 20 липня 2012 20:44

"Цього каналу більше не буде" - ТВі відключили з кабельних мереж "Тріолан"

"Цього каналу більше не буде" - ТВі відключили з кабельних мереж "Тріолан"
Можливість дивитися ТВі позбавлені жителі 11 міст України. Фото: kiev.livejournal.com

Телеканал ТВі заявляє про відключення з кабельних мереж торгової марки "Тріолан", через що втрачає 200 тис. телеглядачів.

"Можливість дивитися ТВі позбавлені жителі 11 міст України. Це, зокрема, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Одеса, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чугуїв. ТВі звернувся до диспетчерів із проханням пояснити ситуацію і повідомити причини відключення, зате відповідь була отримана така: "Цього каналу більше не буде", - повідомляє прес-служба телеканалу в п'ятницю.

У повідомленні наголошується, що у відповідь на прохання прокоментувати ситуацію один із представників кабельників повідомив, що мова йде про технічну несправність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінальну справу проти ТВі відкрили за пророцтвом слідчого - Княжицький

У той же час у ТВі пов'язують цю подію з "тиском, що здійснюється на телеканал".

"Ми припускаємо, що кабельники бояться за свій бізнес, що пов'язано з системним тиском на ТВі з боку силових структур", - підкреслює прес-служба.

Як повідомлялося, 12 липня 2012, стало відомо про порушення кримінальної справи проти керівника телеканалу ТВі Миколи Княжицького. Податкові міліціонери звинувачують його в несплаті 3 млн грн до бюджету. Княжицький каже, що суди по цій справі він вже виграв, і він усі податки сплатив. Податкова міліція почала перевірку документації телеканалу, хоча глава Державної податкової служби Олександр Клименко ще у квітні підписав наказ про мораторій на перевірки ЗМІ перед виборами.

Зараз ви читаєте новину «"Цього каналу більше не буде" - ТВі відключили з кабельних мереж "Тріолан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

166

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути