Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2012 19:05

Чиновники-пенсіонери керуватимуть країною після 65 років

Чиновники-пенсіонери керуватимуть країною після 65 років

Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про граничний вік перебування на держслужбі. "За" проголосували 255 депутатів, повідомляє "Сегодня".

Документом встановлюється, що держслужбовцям, які займають посади першої категорії, за рішенням відповідного держоргану або посадової особи, що призначила їх на посади, може бути продовжено перебування на держслужбі після досягнення ними шістдесятип'ятирічного віку.

Нагадаємо, в кінці цього року прем'єру Миколі Азарову виповниться 65 років. Президенту Віктору Януковичу виповнюється тільки 62 роки.

Глава Мінрегіонрозвитку Анатолій Близнюк народився в 1948 році. Заступником глави адміністрації президента працює Станіслав Скубашевський, який народився в 1949 році, а Олексій Обаль (1950 року народження) - уповноважений президента з питань контролю за діяльністю СБУ.

Глава апарату Верховної ради Валентин Зайчук народився в 1949 році. Серед губернаторів пенсія може бути відстрочена для глави Вінниччини Миколи Джиги (1949 р.н.), голови Волинської ОДА Бориса Клімчука (1951 р.н.), Житомирщини Сергія Рижука (1950 р.н.), Івано-Франківщини Михайла Вишиванюка (1952 р.н.) та інших.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники-пенсіонери керуватимуть країною після 65 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути