неділя, 17 березня 2019 17:15

Чим завершиться перемога Порошенка для Авакова

Чим завершиться перемога Порошенка для Авакова
Арсен Аваков і Петро Порошенко - опоненти, каже Сергій Рахманін.

Арсен Аваков зацікавлений у послабленні Петра Порошенка. Бо за умови перемоги другого на виборах президента, перший втратить посаду міністра внутрішніх справ. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав журналіст Сергій Рахманін.

"Народний фронт" не має кандидата у президенти, який би міг поборотися за президентську посаду. Це було очевидно ще рік тому. З іншого боку ця партія або щонайменше її очільники хочуть залишитися у великій політиці. Для цього їм потрібні спільники. Такими могли бути або Порошенко, або Тимошенко.

Очільники НФ хочуть залишитися у великій політиці

З Петром Олексійовичем вони вели постійні перемовини протягом останніх років. Турчинов був головною рушійною силою, щоб об'єднати ресурси "Народного фронту і "Блоку Петра Порошенка", піти разом на парламентські вибори, але щоб перед цим НФ підтримав Порошенка. Та ці розмови ні до чого не привели. Сьогодні ці політсили не є союзниками. А відтак "Народний фронт" має шукати іншу точку опори. Можливо, таку знайшли у Тимошенко. Тоді їм потрібно зробити все, щоб Юлія Володимирівна потрапила у другий тур. І щоб у діючого президента падав рейтинг.

Аваков зацікавлений у послабленні Порошенка. Бо за умови перемоги другого, перший втратить посаду міністра внутрішніх справ. І перспектива "Народного фронту" не є такою райдужною, як у 2014 році. Їм потрібно шукати нові правила, обставини, умови. Вони їх шукають. І точно пошук союзників не на полі Порошенка. Якщо їхні відносини і не називати війною, то дружбою точно ні. Аваков і Порошенко - опоненти", - розповів журналіст.

Більше читайте в інтерв'ю з Сергієм Рахманіним на Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Чим завершиться перемога Порошенка для Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути