понеділок, 22 жовтня 2012 18:29

ЦВК зареєструвала ще 666 спостерігачів

ЦВК зареєструвала ще 666 спостерігачів
Фото: novanews.com.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 666 офіційних міжнародних спостерігачів на вибори народних депутатів України 28 жовтня цього року, таким чином довівши їх кількість до 3797.

Відповідне рішення було ухвалене під час засідання ЦВК у понеділок.

Зокрема, зареєстровано двоє спостерігачів від Ісламської Республіки Іран, один - від Російської Федерації, 4 - від Королівства Данія, 3 - від Республіки Молдова, 6 - від Республіки Болгарія та 5 - від Китайської Народної Республіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК скасувала реєстрацію 27 мажоритарних кандидатів "Батьківщини"

Разом з тим, ЦВК зареєструвала спостерігачів від таких міжнародних організацій: 6 - від Міжпарламентської Асамблеї держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав, 46 - від Парламентської Асамблеї Ради Європи, 103 - від Парламентської Асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі, 30 - від міжнародної організації зі спостереження за виборами CIS-EMO, 92 - від Світового конгресу українців, 5 - від Фонду розвитку інститутів громадянського суспільства "Народна дипломатія", 4 - від Асоціації генеральних штатів Європи - Європейського студентського форуму, 3 - від фундації "За вільні вибори", 111 - від комітету "За відкриту демократію", 3 - від міжнародної організації "Європейське демократичне студентство" та 242 від міжнародної спілки громадських організацій "Міжнародна спілка комсомольських організацій - Всесоюзна ленінська комуністична спілка молоді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спостерігач звинуватив Горбаля у роздачі грошей виборцям - Магера

Загалом, ЦВК вже зареєструвала спостерігачів, які представляють 28 країн та 35 міжнародних організацій.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК зареєструвала ще 666 спостерігачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути