Ексклюзиви
четвер, 11 квітня 2013 19:31

ЦВК ухвалила ще один документ для проведення референдуму

ЦВК ухвалила ще один документ для проведення референдуму
Фото: news.liga.net

Центральна виборча комісія ухвалила ще один документ, потрібний для проведення всеукраїнського референдуму. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу ЦВК.

Згідно з інформацією, на засіданні 11 квітня Центрвиборчком ухвалив постанову, яка встановлює форми подань щодо кандидатур до складу окружних та дільничних комісій з всеукраїнського референдуму.

Як відомо, "регіонали" активно мусують тему розпуску Верховної Ради шляхом референдуму, а також проведення перевиборів за мажоритарною системою.

9 квітня ЦВК почала підготовку до проведення всеукраїнського референдуму. Про це свідчать низка постанов ЦВК від 2 квітня, які оприлюднені на офіційному сайті комісії.

Зокрема, ЦВК затвердила Порядок закупівлі товарів, робіт і послуг для підготовки та проведення всеукраїнського референдуму та Порядок забезпечення окружних і дільничних комісій з всеукраїнського референдуму приміщеннями та обладнанням.

Крім того, комісія упорядкувала постановами порядок подань та звернень щодо утворення звичайних, спеціальних та закордонних дільниць всеукраїнського референдуму та передачу дільничним комісіям бюлетенів для голосування в закордонному окрузі.

ЦВК також затвердила зразки та опис печаток окружної комісії, посвідчень суб'єктів та інших учасників процесу всеукраїнського референдуму.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК ухвалила ще один документ для проведення референдуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути