середа, 02 жовтня 2013 22:50

Чечетов похвалив Кличка і Тягнибока за те, що підставили Яценюка

Чечетов похвалив Кличка і Тягнибока за те, що підставили Яценюка
Михайло Чечетов. Фото: hvylya.org

У Партії регіонів переконані, що лідери опозиції Віталій Кличко та Олег Тягнибок підставили свого колегу — лідера парламентської фракції ВО "Батьківщина" Арсенія Яценюка.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи сьогоднішні сутички під стінами Київської міської ради.

Зокрема, Чечетов пояснив, чому сьогодні не було видно на Хрещатику Тягнибока і Кличка.

"Я хочу зробити комплімент Кличку, Тягнибоку, Порошенку... Вони не прийшли. Чому не прийшли? Вони розумні люди, вони не хотіли  бруднитися в політичному сенсі", – заявив "регіонал".

Нардеп вважає, що Кличку тепер немає сенсу "бруднитися" на подібних акціях, оскільки він і так єдиний кандидат від опозиції.

"Він уже висунув себе. І вони просто підставили Арсенія Яценюка. А тому діватися нікуди. Кличко його засунув своїм висуненням туди, де Макар телят не пас. І Яценюк вимушений то у вікно лізти, то сюди йти", - наголосив Чечетов.

Він також уточнив, чому не прийшов під Київраду Тягнибок.

"Тому що Тягнибоку після того, як вони євреїв назвали жидами, йому нормальні люди у Європі руки не подають. А тепер, щоб відмити своє європейське обличчя, Тягнибок не схотів другий раз забруднитися. І він не прийшов – молодець", – підсумував "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «Чечетов похвалив Кличка і Тягнибока за те, що підставили Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути